PERFECT PLACE FOR A RECEPTION

Welkom bij pleisterplaats Het Eperholt

 

Heideontginningsbos Het Eperholt is oorspronkelijk aangelegd voor de houtproductie. Het gebied bestond uit uitgestrekte heidevelden en zandverstuivingen. Nu vind je er een gevarieerd bos met loof- en naaldbomen van uiteenlopende leeftijden.

VOOR DE SPORTERS

$32

Wandelen, fietsen, mountainbiken, paardrijden.. Het kan allemaal in het prachtige, uitgestrekte natuurgebied.

PERFECT PLACE FOR A RECEPTION

In de jaren 30 is men begonnen met het ontginnen van de heide en is men bos gaan aanplanten. Dit betekent dat het bos van het Eperholt vrij jong is. Je kunt op het Eperholt veel verschillende diersoorten tegenkomen, maar je moet wél goed zoeken!

GA MEE OP ONTDEKKING

BELEVINGSPAD

Kinderen kunnen op Expeditie met het Kinderbelevingspad. Deze pakketten bestaan uit drie verschillende tochten van ongeveer 3 kilometer. Onderweg beleef je allerlei avonturen en leer je veel over de natuur. De hertengeweien, de vogelhuisjes of de zwijntjes wijzen je de weg. Ze hangen in de bomen, dus je moet echt speuren. Alle paden komen samen bij de wildkijkwand; misschien zie je hier wel zwijnen! Voor €5,- koop je bij Restaurant De Ossenstal het opdrachtenboekje met de drie routes, een verrekijker, loepdoosje en pen.